Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 00 70 ook voor vragen & hulp
basicuitvaartarnhem.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
134 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 97 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1024 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
Alles voortreffelijk geregeld.
Een bijzonder goede uitvaart onderneming. Alles keurig geregeld. Heel redpectvol. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-05-2020 Frances van Bree, 's-Gravenhage
10
5
Hele fijne ervaring
Zeer professioneel, altijd beschikbaar, snelle service, fijne communicatie, duidelijkheid, niet de duur, meedenkend en vriendelijk.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-05-2020 moira, utrecht
9
4.5
De zorg van de medewerkers overtrof onze verwachtingen
Telefonisch contact met uitvaart 24 verliep uitstekend. Duidelijke uitleg gekregen over diverse mogelijkheden. Gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Onze wensen waren geen probleem. Respectvolle behandeling door de medewerkers ijdels de overbrenging.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-05-2020 Nijburg Raymond van, Nieuwegein
10
5
Sober, correct en waardig.
Als u op zoek bent naar een waardige én goedkope uitvaart, dan is Uitvaart24 een goede keuze.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-05-2020 Vincent, Leusden
10
5
Geweldig, heel persoonlijk en professioneel geregeld.
Bij zowel mijn moeder als mijn vader zijn we erg goed begeleid door Maikel de uitvaartbegeleider. Wat een warm en aardige man is dat. Hij wist ons beide keren te raken met zijn waardevolle levenswijsheden en steun tijdens de dienst. Met name in deze corona tijd was het fijn dat hij erbij was. Uitvaart 24 is zonder zorgen alles goed geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-05-2020 Lindy, Almere
10
5
Simpel en zonder gedoe maar erg netjes
Ik ben blij dat er een uitvaart zonder poespas mogelijk was, en ook erg blij met de lage prijs. Het past bij onze familie om het afscheid in te vullen op een moment dat ons uit komt (als de corona stress gezakt is), op een manier zoals wij dat zelf bepalen (dmv een as-uitstrooiing) en met alleen die mensen die ons na staan en zonder plechtige rituelen. Met 2 telefoontjes was alles netjes en professioneel geregeld. Heb al veel mensen gehoord die dit zelf ook erg interessant vinden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-05-2020 Wineke, Amsterdam
10
5
Uitvaart professioneel en vlot geregeld
Uitvaart24 heeft mij prima geadviseerd en op professionele wijze de uitvaart van mijn moeder geregeld in deze rare corona-tijd
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-05-2020 Els Molenaar, Huizen
9
4.5
Heel netjes verzorg
Wij hebben dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Wij werden geholpen door Anouk, die ook het woord deed tijdens de dienst. Hele lieve warme professionele vrouw. Verder hele goede communicatie en met al je vragen word je super geholpen. Onze grote dank hiervoor.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
15-05-2020 Jolanda Messchaert, Enkhuizen
10
5
het was het zoals het hoorde
weinig tijd om afscheidt te nemen van ons vader vooral in deze tijd met de carona geen extra dag om afscheidt te nemen ,maar wij begrijpen het wel. de uitvaart 24 heb alles gedaan wat wij hebben gevraagd voor ons gevoel zijn wij dik tevreden erover. van ons krijgen van en wel verdiende 10. bij deze danken wij uitvaart 24 voor het uitvaart van onze paps en opa en overgroot opa.en de begeleider Maikel Naarden u spraak zoals onze paps was en u krijg van een wel verdiende 10. nogmaals dankjewel voor alles. vriendelijk groet familie wiedijk, glaasker
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
15-05-2020 Zwaantje Wiedijk Glaasker, assen
10
5
Goed geregeld, waardig, zeer correct zonder verrassing achteraf voor een perfecte prijs.
Na de telefonische melding bij Uitvaart24, midden in de nacht, werd alles snel en correct in gang gezet. De volgende ochtend werden we terug gebeld en vond overleg plaats over wat onze wensen waren en hoe verder alles werd afgehandeld. Via mail kregen we de benodigde papieren en het contract met de afspraken waarbij we over het verdere verloop en de details op de hoogte werden gehouden. Na der hand werd er nogmaals contact met ons opgenomen om te vragen of alles naar wens was verlopen en of er nog ondersteuning gewenst was. Een organisatie die een voorbeeld mag zijn voor andere.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
14-05-2020 Ton, Venray

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews